Opšte odredbe

1. Ovaj sajt je u vlasništvu home company PC Popović (Miroslav Popović) iz Tavankuta - Republika Srbija (u daljem tekstu: PC Popović). Korišćenje sajta podleže pravilima Politike privatnosti i Uslovima korišćenja.
2. Kada koristite sajt poveravate nam Vaše lične i poverljive informacije. Naša je obaveza da ih štitimo od zloupotrebe i omogućimo Vašu kontrolu nad njihovim korišćenjem.
3. Jedna od mera zaštite je i ova Politika privatnosti koja je u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) i objavljena i kao sastavni deo Uslova korišćenja sajta pcpopovic.rs.
4. Molimo Vas da se upoznate sa pravilima Politike privatnosti sajta PC Popović iz Tavankuta, jer će se smatrati da ste, daljnjim korišćenjem sajta, iste pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate pravila Politike privatnosti sajta, molimo Vas da sajt ne koristite.

Sadržaj sajta

5. Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativni karakter, a vlasnik sajta daje garancije za tačnost isključivo podataka vezanih za home company PC Popović, dok za tačnost, primenljivost i kompletnost ostalih informacija neće biti odgovoran, kao i za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama.
6. PC Popović iz Tavankuta zadržava pravo da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

Linkovi na druge sajtove

7. Linkovi sadržani na sajtu PC Popović koji vode na druge (nezavisne) sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za Vas. PC Popović iz Tavankuta ne kontroliše sadržaj na ovim (drugim) sajtovima i nije odgovoran za bilo koji od tih sajtova ili njihove sadržaje.
8. PC Popović iz Tavankuta ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze i odgovornost u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim sadržajem koji se tamo može naći, ili sa rezultatima koji mogu biti posledica njihove upotrebe. Sadržaju sa drugih sajtova, na koje vode linkovi našeg sajta, pristupate na sopstvenu odgovornost.

Politika zaštite i privatnosti podataka

9. PC Popović iz Tavankuta poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o posetiocima i korisnicima, molimo Vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.
10. Informacije koje prikupljamo prilikom posete sajtu PC Popović iz Tavankuta koristimo za sledeće potrebe:
• Poboljšanje našeg sajta;
• Poboljšanje kvaliteta naših informacija i
• Slanje e-pošte.
11. Pregledanje sadržaja sajta ne zahteva registraciju.

Koje lične podatke prikupljamo

12. Sakupljamo samo podatke koje Vi dobrovoljno ostavite preko ponuđenih formi na veb-sajtu.

Pristup ličnim podacima

13. Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji sajt PC Popović iz Tavankuta čuva i obrađuje Vaše podatke ili želite da ih izmenimo ili izbrišemo, kontaktirajte nas putem e-adrese Administratora sajta.

Kolačići

14. Kao i većina drugih profesionalnih veb sajtova i sajt PC Popović iz Tavankuta koristi kolačiće (eng. cookies), male tekstualne fajlove koji se postavljaju na Vaš IT uređaj (računar ili mobilni uređaj) prilikom posete veb-sajtu, sa ciljem da se unapredi Vaše korisničko iskustvo.

Završne odredbe

15. U Vašem je interesu da atranicu Politika privatnosti pročitate prilikom pristupanja veb-sajtu, kako biste se upoznali njenim odredbama i sa, eventualnim, izmenama.
16. Ukoliko veb-sajt koristite nakon objave izmena u našoj Politici privatnosti, smatraćemo da ste sa njima (izmenama) upoznati i da ih u potpunosti prihvatate.
17. Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi s ovim pravilima privatnosti, pošaljite poruku putem e-pošte na adresu: admin@pcpopovic.rs.

Ove odredbe stupaju na snagu 30. jula 2020. godine.

Ažurirano, od strane Administratora sajta, 15. februara 2021. godine.